Herbalife független tanácsadó

Herbalife független tanácsadó

2015. szeptember 14., hétfő

VITAMINOKRÓL PÁR SZÓBAN


A vitamin: A látásban és a gyermekek fejlődésében fontos szerepe van. Gátolja a bőr és a szem öregedését. Őrzi a fogak, a köröm, a haj, a mirigyek állapotát, segítí a növekedésüket.

E vitamin: Fokozza a szövetek ellenállóképességét, elősegíti működésüket. Biztosítja a vörös vérsejtek megfelelő szaporodását, valamint az izom és más szövetek növekedését.

C vitamin (aszkorbinsav): A fogak az íny és a csontszerkezet egészségéhez elengedhetetlen. A kollagén fehérjék termelésének fokozásával elősegíti az egészséges szövetek kialakulását, így hozzájárul az izmok, bőr, inak, erek, csontok és a porcok erősítéséhez.

D vitamin: Elősegíti a kálcium és a foszfor felszívódását. Szükséges az erős csontok és fogazat kialakulásához.

B1 vitamin (tiamin): Biztosítja a szervezet legfontosabb energiaforrásának, a szénhidrátoknak az optimális felhasználását.Elengedhetetlen a szív, az idegrendszer és az izmok megfelelő működéséhez.

B2 vitamin (riboflavin): Elősegíti a fehérjék, a zsírok és a szénhidrátok átalakulását energiává. Megőrzi a bőr és a szemek egészségét, fontos szerepet játszik a test szöveteinek kialakításában.

B3 vitamin (niacin): Fontos a zsírok és fehérjék feldolgozásában, valamint a táplálék energiává történő átalakításában.Mérsékli az étvágytalanságot, és az idegrendszer zavarait.

B5 vitamin (pantoténsav)  : Szükséges a fehérjék, a zsírok és a szénhidrátok feldolgozásához. Fokozza az idegrendszert szabályzó hormonok termelését.

B6 vitamin (piridoxin): Elősegítik egyes fehérjék termelését, az aminósavak és zsírok hasznosulását, az idegrendszer normális működését, és vörös vérsejtek kialakulását.Segít a fogak és az íny egészségének megőrzésében.

B12 vitamin (cianokobalamin): Fokozza a sejtek működését. Hozzájárul az idegrendszer épségéhez, a vörösvérsejtek egészséges szaporodásához. A gyermekek fejlődéséhez.Megakadályozza a vérszegénység egyes formáinak kialakulását.

Folsav: Szabályozza a bélrendszer működését, és fontos szerepe van a vérképzésben is.

Biotin: Nélkülözhetettlen a zsírsavak képzéséhez, a fehérjék és a szénhidrátmolekulák lebontásához, valamint a szőlőcukor energiájának felhasználásához. Fenntartja a pajzsmirigy, a mellékvese, a nemi szervek és az idegrendszer működését.

K1 vitamin: Alapvető szerepe van a véralvadásban.             Tiszai Katalin
Független Herbalife Tanácsadó
            0620-319-07-60
 e-mail: kati.tiszai@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése