Herbalife független tanácsadó

Herbalife független tanácsadó

2017. május 12., péntek

Herbalifeline Max

A Herbalifeline Max egy EPA és DHA omega-3 zsírsavakban gazdag étrendkiegészítő, mely hozzájárul a szív normál működéséhez, valamint a normál vérnyomás és a vér normál triglicerid szintjének fenntartásához.
A DHA hozzájárul a normál agyi funkciók és a látás fenntartásához.


 Kutatások szerint táplálkozásunk nagyon alacsony mértékben tartalmaz hosszú-láncú omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA), ezért az étrendkiegészítők fogyasztása jótékony hatású lehet.

Táplálkozási szakemberek javaslata alapján, hetente 2-3 adag halat kéne fogyasztani, hogy elérjük az ajánlott napi omega-3 zsírsav bevitelt.

Már napi egy Herbalifeline Max kapszula fogyasztása segít elérni az optimális 250mg EPA és DHA beviteli értéket, melyre napi szinten szükség van.
Nincs halas utóíze, köszönhetően a kakukkfűből és borsmentából származó olajoknak.

A Herbalifeline Max összetevőit egy vegetáriánus gélkapszulába zártuk.A Friend of the sea által akkreditált , fenntartható forrásból származó halolajat tartalmaz.Az omega-3 zsírsavakról :

A DHA és EPA jótékony hatásai közül a legismertebb a szív és az érrendszerre gyakorolt hatása, melyet az 1970-es években ismertek fel a kutatók a grönlandi eszkimók tanulmányozásakor.
Az eszkimók nagyon sok tengeri állatokból származó zsiradékot fogyasztanak,de ennek ellenére gyakorlatilag ismeretlen körükben a kardiovaszkuláris megbetegedés.

A DHA-t és az EPA-t a tengerekben élő mikroalgák állítják elő. Ezeket a halak elfogyasztják és felhalmozzák a szervezetükben.

EPA és DHA források a különböző hideg vízi halfajták:lazac,hering,makréla,és a szardínia.

Növényi forrása  az omega-3 zsírsavaknak a lenmag olaj.

Továbbá tartalmaz omega-3 zsírsavat a tojás,hús,tej, sajt,de értékük attól függ, hogy mivel etetik az állatokat.


     Tiszai Katalin
     Független Herbalife Tag
    0620-319-07-60
kati.tiszai@gmail.comNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése