Herbalife független tanácsadó

Herbalife független tanácsadó

2011. augusztus 8., hétfő

Nutrition Active- tápanyagog felszívodását segíti

Nutrition Active

   
Ez az egyedülálló étrendkiegészítő elősegíti a tápanyagok felszívódását és felhasználását. Erősíti az immunrendszert és hozzájárul a jó közérzet kialakításához.  Ez a termék mindenki által alkalmazható, de főként azoknak ajánlott, akik csökkenteni kívánják kalóriabevitelüket. Értékes növényi kivonatai- Chlorella, Shiitake gomba és a Cayenne bors- segítenek a szervezetünknek a stressz legyőzésében. Ugyan ezen célból három fontos B-vitamin is szerepel az összetevők között. A Nutrition Active fogyasztásával biztósíthatjuk szervezetünk energiatartalékait és az alapvető tápanyagok felhasználását. 

Összetevői:

-B1, B2, B6 vitaminok- támogatják a tápanyagok felszívódását és a szervezet energiatermelési folyamatait.

-Chlorella Vulgaris / zöld alga por/-t, amely növényi fehérjét, béta-karotint és klorofilt tartalmaz.Ez a tápanyagban gazdag por tisztító hatásáról is ismert.

-Shitake gomba- 2000 éve ismert és kedvelt egészségvédő hatása miatt. A Távol-Keleten frissítő életelixírnek tartják. Gazdag B vitamin forrás, serkenti az immunrendszer működését, csökkenti a vér koleszterinszintjét.,fokozza az inzulintermelést. Gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik.Stressz oldó, gyulladáscsökkentő, allergiás tüneteket enyhítő hatással rendelkezik. Hasznos meghüléses és hurutos betegségek esetén. Tioprolin tartalma segíti a szervezet méregtelenítésében.

-Cayenne bors/ chili paprika/-támogatja az elfogyasztott tápanyagok felszívódását, valamint thermogenikus ( zsírégető) hatással bír.

-Almasav,citrátok 

Valamint: Cink, Mangán, és Réz

Étkezés közben kell bevenni, mint legtöbb táplálékkiegészítőt, hogy kihasználjuk azokat az emésztőenzimeket, amelyek ilyenkor a gyomorban termelődnek. 


                  Tiszai Kati
Független Herbalife Tanácsadó
               0620-319-0760
         kati.tiszai@gmail.com



        














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése