Herbalife független tanácsadó

Herbalife független tanácsadó

2011. május 6., péntek

Miért van szükségünk ilyen fajta segítségre

Miért van szükségünk ilyen kiegészítésre???

Mert a testünk egy csodálatosan megteremtett dolog, minden feladatot el tud végezni, de csak akkor,ha minden sejtje megkapja a működéséhez szükséges tápanyagot.

Sajnos ma már semmi sem a régi, ami bizonyos szempontból jó, de a testünk táplálása szempontjából nem.
A mai fiatalok nem is ismerik milyen az igazi paradicsom íze, milyen egy finom őszibarack.A zöldségeink, gyümölcseink ma már nem tartalmaznak annyi tápanyagot, mint 40-50 évvel ez előtt. Plusz vegyszerezünk, műtrágyázunk, gén kezelünk,egy szóval mindent elkövetünk, hogy minél hamarabb, minél szebb árut termeljünk, DE a tápértéke töredéke annak a nap érlelte, természetes időben és ütemben termett zöldségnek, gyümölcsnek.
Az állatokat is mindenféle kezelésben részesítik, hogy egészséges és minél előbb vágó súlyú legyen.
A vizeink szennyezettek, a levegő úgy szintén.
Nagyon sok minden van, ami ellen közvetlenül nem tehetünk egyénileg semmit.
A tápértékben szegény élelmiszereink miatt, a szervezetünket nem tudjuk úgy táplálni, hogy fel tudja venni a harcot a környezeti ártalmakkal szemben.
Egyre több az allergiás beteg. Régen is volt parlagfű, virágoztak a fák és nem igen hallottunk allergiás emberről.Nem akarom sorolni mennyi betegségért felelős a nem megfelelő táplálkozás.Hiába igyekszik az ember meg venni mindent, ha csak a színe és formája hasonít az eredetire, a tápértéke pedig minimális.

Ezért van szükség, megbízható, 100%-ig természetes anyagokat tartalmazó táplálékra. 
Ez a Herbalife.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése