Herbalife független tanácsadó

Herbalife független tanácsadó

2011. május 17., kedd

Támogassa teste természetes védőpajzsát!


Segíti szervezete védekező képességét


RoseGuard
Napi étrend-kiegészítő, mely a napi beviteli érték 100%-át biztosítja A és C vitaminokból az egészséges immunrendszer támogatásáért.
Magas E-vitamin tartalma segít megvédeni a test sejtjeit az oxidatív stressztől.
Rozmaring, kurkuma és astragalus gyógynövényi összetevőkkel.

Rozmaring ősidők óta jól ismert fűszer és gyógynövény. Antibakteriális,antioxidáns és gyulladás csökkentő hatású.
 Kurkuma, ismert fűszerünk,de egy kicsit nézzük meg jobban. A kurkuma, kurkumint tartalmaz, ami egy polifenol vegyület. Ez a kurkumin a kurkuma hatóanyaga, mely ízületi problémákra jótékony hatással van.
 Astragalus- Kínai csüdfű. Ősi kínai gyógynövény. Hüvelyes növények családjába tartozó, többéves, télálló növény.Pillangós virágzata sárgás színű édeskés illatú, gyökere is édeskés ízű. Főleg a kitartást és a test természetes ellenálló képességét növeli.

A másik immunrendszer erősítőnk a

Schizandra-plus
A schizandra- más néven ÉletbogyóEgyéb gyógyhatása mellett, immunrendszer erősítő, növeli a sejtek,szövetek oxigén felvételét, ezen keresztül a sejtek energia ellátását. Antibakteriális és antioxidáns.
 Olyan illóolajokat és savakat tartalmaz, mely segíti az élő szövetek regenerálódását.
A schizandra emellett adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik,amelyek segítségével hatásosan képes megküzdeni a gyulladásokkal, fertőzésekkel,valamint a mentális, fizikai és környezetből származó stressz hatásokkal.
.
Tartalmaz még, E és C-vitamint, béta-karotint.
Valamint magas a Szelén tartalma

 Az antioxidánsok természetesen előforduló vegyületek,melyek képesek semlegesíteni a labilis, szabad gyökökkel rendelkező oxigén molekulákat, hogy megóvják a szervezetet a sejtkárosodástól.A nem semlegesített szabad gyökök, tucatnyi kór, mint például rák,tüdőbetegség, valamint ideg és immunrendszer működési zavarainak okozói lehetnek. Az antioxidánsoknak jelentős szerepük van az öregedési folyamat lassításában is.

A kiegyensúlyozott, friss gyümölcsöket és zöldségeket tartalmazó táplálkozás elengedhetetlen szervezete számára, hogy erős immunredszert tudjon fenntartani.


Ha extra antioxidáns védelemre van szüksége - rendkívül elfoglalt vagy stresszes időszakokban, illetve télen - fogyassza a Herbalife immun- támogató étrend-kiegészítőit.           Tiszai Kati
Független Herbalife Tanácsadó
       0620-319-0760
  kati.tiszai@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése